Cavitatie Ultrasone behandeling

Cavitatie Utrasound behandeling: Plaatselijk afvallen in combinatie met huidverstrakking

Cavitatie Ultrasound behandeling is plaatselijk afvallen door middel van ultrasone golven en kun je bepalen waar je pijnloos wilt afvallen of verstekken.

WERKING VAN DE CAVITATIE Ultrasound BEHANDELING

Door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurige opslag van vet, raakt het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken verkleefd, waardoor het vet niet meer uit de vetcel kan. Diëten of sporten geeft bijna geen verbetering. De radiogolven uit het cavitatieapparaat zorgen ervoor dat de kleine vetdeeltjes langs elkaar worden heen bewogen, hierdoor wordt het vet weer zacht en vloeibaar, en worden de deurtjes geopend van de vetcellen, waardoor het vet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via ons spijsvertserings- en lymfesysteem, de cellen worden geleegd en krimpen.

Cavitatie Utrasound behandeling

HOE VERLOOPT EEN CAVITATIE BEHANDELING?

Afhankelijk van de aard van het probleem zullen wij je een behandelkuur of behandeling adviseren. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klachten en de doelen die je voor jezelf stelt. Het gemiddelde ligt rond de 5 à 7 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is vaak al na enkele behandelingen merkbaar. De frequentie is doorgaans één behandeling per week.
Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

  • De lovehandles
  • Buikgebied
  • Billen
  • Binnenkant dijen
  • Knieën
  • Benen

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes te verminderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode. Met deze veilige techniek kan de omvang van je buik, billen, benen na 6 behandelingen al zijn afgenomen!

Resultaat Cavitatie Utrasound behandeling

TIJDENS DE BEHANDELING

De te behandelen zône(s) word de zone met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten (per zône), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.

Cavitatie Utrasound

NA DE BEHANDELING

  • Kunt u het beste minimaal 2 liter water drinken.
  • Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags.
  • Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.

Prijzen:

Prijs in overleg

 

Meer weten over de Cavitatie Utrasound behandeling?