TheraPeel

Therapeel 3% Retinol

R-3 Therapeel boost

Speciaal voor de dunner & slapper wordende huid

De R-3 Therapeel met 3% Retinol is een zeer krachtige chemische peeling, die door zijn kleine moleculaire grootte dieper in de huid kan dringen. Voordeel is dat u niet heftig gaat vervellen, dus geen ‘downtime’.

De krachtige eigenschappen van  Retinol (Vitamine A zuur) vind men terug in deze peeling. Retinol  staat bekend als een van de meest krachtige werkstoffen en is een topper op het gebied van anti-aging.

Retinol is een andere manier van exfoliatie, het stimuleert namelijk de celvernieuwing waardoor de huid dikker wordt, de huid kan genezen en meer collageen kan produceren.

Naast de huidverbeterende eigenschappen werkt de peeling ook licht exfoliërend en is daarom geschikt voor een huid met onzuiverheden en oneffenheden. Geen grote vervelling maar wel wordt het loslaten van dode huidcellen bevorderd.

Daarnaast is de R-3 Therapeel een doeltreffende behandeling voor een dunner wordende huid, rimpels, fijne lijntjes & pigmentvlekjes.
De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd met als gevolg een betere, jonger uitziende huid.

De kenmerken van deze R3 Therapeel boost

De combinatie van 6 Botanical Extract, Hyaluronic Acid, 3 % Retinol en de juiste pH waarde, zonder downtime, zorgt ervoor dat dit de ideale ‘lunch tijd peeling’ is.

In de salon wordt de huid eerst goed voorbereid op de peeling alvorens deze wordt aangebracht. Indien uw huid het aankan mag de peeling 6 uur lang op de huid blijven zitten.

Thuis kan je de peeling na 6 uur eenvoudig met water worden verwijderd.
Verwijderen en de meegeleverde creme aanbrengen.

Kuurverband

Licht verouderde huid – 4 behandelingen om de 4 weken

Huid met lichte onzuiverheden en vlekjes – 4 behandelingen om de 4 weken

Sterker verouderde huid – 6 behandelingen om de 4 weken

Verslapping van de huid – 6 behandelingen om de 4 weken

Prijzen:

Zie prijslijslijst

Meer weten over een TheraPeel behandeling?