Laser ontharen in Nijmegen

Voor laser ontharen in Nijmegen kunt u bij Shaveless terecht. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame ontharing, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste ontharingstechniek SHR (Super Hair Removal). Met deze ontharingsmethode kan er worden afgerekend met ongewenste haargroei, op welke plek dan ook. SHR ontharen kan vrijwel voor elk type haar en/of huid worden toegepast. Dit kan zelfs bij een donkere haarkleur en bij dikkere en stuggere haartjes.  Deze duurzame manier van ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen. U hoeft zich mede dankzij deze ontharingsmethode geen zorgen meer te maken over die vervende haartjes die steeds terug komen.

Laser ontharen in Nijmegen bij Shaveless

Bent u het zat om u dagelijks te scheren of steeds een harsbehandeling te moeten ondergaan? Dan is laser ontharen in Nijmegen bij Shaveless echt een uitkomst. Wij werken met de nieuwste apparatuur, waardoor u voor een betaalbare prijs ook daadwerkelijk van uw ongewenste haren af bent. De SHR ontharingsmethode is erg krachtig en beschikt over een effectief koelsysteem. Hierdoor is deze manier van laser ontharen vrijwel pijnloos.

Laser ontharen Nijmegen

Werking SHR laser ontharen in Nijmegen

Het voordeel van SHR laser ontharen in Nijmegen bij Shaveless is dat wij erg precies te werk kunnen gaan. De laserbehandeling wordt zeer precies gericht op de eiwitten in het haarzakje. De eiwitten raken hierdoor beschadigd en zullen verdwijnen. Hierdoor kan er geen haar meer uit het haarzakje groeien. Veelal merken wij dat er minder behandelingen nodig zijn dan met de gangbare machines zoals IPL. Ook zijn de ongewenste bijeffecten zoals pigmentverlies of verbrandingen verleden tijd.

Afspraak maken bij Shaveless voor laser ontharen in Nijmegen

Bij Shaveless helpen wij u met zorg en veel plezier van uw ongewenste haartjes af. U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken via 06 17 666 808. Wanneer wij niet direct opnemen kan het zijn dat wij op dat moment met een behandeling bezig zijn. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met u op als u onze voicemail inspreekt. U kunt tevens een mailtje sturen naar marion@shaveless.nl.

Ontharen Nijmegen