Bio Pulse Therapie

BioPulse Therapie 

BioPulse Therapie is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen en omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent is de behandeling effectief en snelwerkend.

 

Hoe werkt het?

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna word de huid voor behandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C. Peptiden zorgen voor een meer elastische huid en Vitamine C heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken. Tijdens het indrogen geeft met masker een pulserend gevoel, vandaar de naam biopulse. Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht, daarna word het met een wasmassage afgenomen. De huid kleurt na het masker tijdelijk helder rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien, dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is van essentieel belang bij gezonde processen in de huid en het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doe het masker?

Het masker heeft, naast oxygenatie effect, ook een enzymatische werking.
Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten.
Tijdens het pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en gezichtscontouren er steviger uitzien.

  • Anti-aging, lifting, verstrakking en versteviging ( natural facelift effect)
  • Aanmaak van collageen en elastine
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Verwijdering van verstopping uit de poriën
  • Reguleren van de talgproductie, acne word geremd
  • Bestrijden van vrije radicalen

Wat is het effect van de behandeling?

Omdat de behandeling in alle lagen van je huid zijn werk doet (buitenste huidlaag, spieren en (vet)weefsel), heeft de behandeling verschillende positieve effecten. Ik kan beloven dat het je huid in het algemeen sterkt verbeterd en er jeugdiger en frisser uit laat zien. 

 

Wat gebeurd er na de behandeling?

De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasma effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg. Als gevolg van de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien. Vooral de delen waar het masker is aangebracht. De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen. Alsof men te lang in de zon heeft gezeten.

Belangrijk

Na de behandeling drinkt de cliënt gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water. Dit is erg belangrijk omdat er als gevolg van de behandeling er veel afvalstoffen en gifstoffen vrij komen die afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig.

Deze behandeling duurt 70 minuten en kost €75 euro

 

Combinaties om sneller een beter resultaat te krijgen

 

BioPulse Microneedling behandeling

Voor een stevige, meer elastische huid. Fijne lijntjes en rimpels. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor je in kortere tijd intensievere resultaten kan halen.

Tarief: € 120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BioPulse Glycolic Peel behandeling

Voor een heldere, egale huid, gladde huid. Verfijnt grove poriën. Vermindert pigmentatie. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met onze glycolzuurpeeling. De effectiviteit wordt sterk vergroot doordat de opname van het glycolzuur door de huid wordt geoptimaliseerd.

Tarief: € 100

BioPulse Clear Skin behandeling

Bij een onzuivere huid, rode vlekjes na puistjes, een vette huid en verstopte poriën. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met onze salicylzuurpeeling. De effectiviteit van de salicylzuurpeeling wordt sterk vergroot, doordat de opname en de verdeling van het salicylzuur door de huid wordt geoptimaliseerd.

Tarief: € 100