Bio Pulse Therapie

BioPulse Therapie 

BioPulse Therapie is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen en omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna word de huid voor behandelt met een complex van peptiden en pure vitamine C.
Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard.

Tijdens het indrogen geeft met masker een pulserend gevoel. Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden.
Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht, daarna word het met een was massage afgenomen.

De huid kleurt na het masker tijdelijk helder rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn.
Zuurstofrijk bloed is van essentieel belang bij gezonde processen in de huid en het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doe het masker?

Het masker heeft, naast oxygenatie effect, ook een enzymatische werking.
Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten.
Tijdens het pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en gezichtscontouren er steviger uitzien.

  • Anti-aging, lifting, verstrakking en versteviging ( natural facelift effect)
  • Aanmaak van collageen en elastine
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Verwijdering van verstopping uit de poriën
  • Reguleren van de talgproductie, acne word geremd
  • Bestrijden van vrije radicalen

Wat is het effect van BioPulse Therapie?

Voor een optimaal resultaat voor de indicatie „Anti-Aging‟ worden 4  behandelingen geadviseerd met een minimale tussenpauze van  14 dagen maar dat ligt aan in welke conditie uw huid is.

U kunt de BioPulse Therapy combineren met MicroNeedling of fruitzuur peeling, waardoor de behandeling met 50 % versterkt wordt.

Kiest u voor deze combi dan word de microNeedling of fruitzuur peeling als eerste stap uitgevoerd aaneensluitend op de Biopulse therapie.

En het resultaat dus mooier, wanneer u de combi neemt heeft u maar 3 behandelingen nodig met een tussenpauze van 1 maand.

Combi prijs is 135,- en een losse behandeling Biopulse kost 85,-

Wat gebeurd er na de behandeling?

De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasma effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg. Als gevolg van de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien. Vooral de delen waar het masker is aangebracht. De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen. Alsof men te lang in de zon heeft gezeten.

Belangrijk

Na de behandeling drinkt de cliënt gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water. Dit is erg belangrijk omdat er als gevolg van de behandeling er veel afvalstoffen en gifstoffen vrij komen die afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig.