DS V-Line Collageen draden

DS V-Line collageendraad

DS V-Line collageendraad de nieuwste beautybehandeling van fijne lijntjes en rimpels. DS V-line collageendraad is een gepatenteerde speciale draad op basis van collageen en stamcellen.

Bij Shaveless werken wij met de enige echte originele DS V-Line collageendraden en geen chinesedraden.

Als we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien dan dus ook de eerste rimpeltjes en lijntjes verschijnen.
De meeste willen hier graag wat aan doen en dan het liefste op een natuurlijke manier zonder botox of fillers. (heb je botox of fillers gedaan dan moet je 6 weken wachten om te kunnen beginnen met de collageendraad behandeling)

Met de DS V-line collageendraad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen en worden minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Let op deze DS V-line collageendraden behandeling worden weleens verwisseld met PDO-draden behandeling, maar dat is een heel andere behandeling die door een arts word uitgevoerd waarbij de PDO-draden via een naald onder de huid aangebracht worden.

Hoe werkt DS V-Line collageendraad

Met de collageendraden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak. Met de DS V Line collageendraad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt en smelt door de speciale formule en techniek in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel en gaat daar ter plaatsen je collageen aanmaak stimuleren.

De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.

De behandeling is niet pijnlijk want we gebruiken geen naalden of injecties maar we brengen de collageendraad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje.

Tijdens een behandeling combineren wij als basisbehandeling de bindweefselmassage met de collageendraden van DS V-Line. Je kunt ook een intensievere behandeling nemen door de behandeling te combineren met een microneedling behandeling waarmee we kleine gaatjes in de huid maken en we de huid stimuleren om nog meer collageen aan te maken, we bespreken wel wat het beste is voor uw huid.

De behandeling

Na de reiniging starten we met een bindweefselmassage van 15 minuten. Dit is een intensieve massage van het bindweefsel en de collageen draden zullen ook beter worden opgenomen. Hierna brengen we de collageendraden aan en een afsluitende massage en verzorging.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die fijne lijntjes en rimpels heeft.
Het beste resultaat bereik je in een kuur van 3 behandelingen.
Je start met 3 behandelingen om de 14 dagen en na 3-4 maanden weer een behandeling, deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken.

We behandelen:

  • gezicht
  • hals 
  • decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals:

  • voorhoofd
  • fronsrimpel
  • rimpels rondom de ogen
  • neuslippen plooi

Het resultaat

Je ziet direct al iets resultaat maar het effect van een behandeling is na 1 week zichtbaar. Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt.

Bij elk mens zal het resultaat anders zijn omdat dit afhangt van vele factoren die bij ieder mens anders is en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat een behandeling bij jou gaat doen.

Voor de hals heb je meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

Meer weten over DS-V-Line behandeling?