Schimmelnagels en kalknagels

Wilt u uw kalknagels laten laseren in Nijmegen? Shaveless is gespecialiseerd in het laseren van kalk- en schimmelnagels. Deze zeer effectieve lasermethode komt uit Amerika en zorgt voor een verbluffend goed resultaat. De laserbehandeling brengt minimale risico’s met zich mee en zorgt ervoor dat de schimmel onder de nagel wordt gedeactiveerd. Andere middelen dienen vaak erg lang gebruikt te worden of kunnen de schimmel onder de nagel niet bereiken. Heeft u last van kalknagels of schimmelnagels, dan is het belangrijk dat u voor een effectieve behandelmethode kiest. Wij helpen u graag van uw kalknagels af.

Tijdens een behandeling kan het zijn dat uw nagel warm aanvoelt. Dit is een normaal verschijnsel en een teken dat de behandeling spoedig verloopt. Geeft u aan dat de nagel te warm wordt, dan gaan we verder met het behandelen van de volgende nagel. Afhankelijk van de ernst van besmetting zullen er nog een aantal herhalingsbehandelingen volgen. Na ongeveer tien weken ziet men de eerste gezonde verschijnselen. Uw nagel zal uitgroeien tot een gezonde nagel. Het duurt vaak wel 7 tot 9 maanden om een geheel nieuwe nagel te krijgen. Per tien tenen duurt een behandeling ongeveer een half uur. Ook wanneer u bijvoorbeeld maar twee kalk/schimmelnagels heeft, raden wij aan om alle teennagels te behandelen. Het zou kunnen zijn dat u op het oog gezonde nagels toch geïnfecteerd zijn. U mag natuurlijk zelf kiezen of u dit wenst, dit is slechts een advies.

Prijzen kalknagel in Nijmegen

Schimmelnagel

De prijs per nagel bij het kalknagels laseren in Nijmegen bij Shaveless is €10,-  per nagel per behandeling. Het tarief is €75,- per 10 nagels. Het licht frezen van uw nagel is inbegrepen. Wanneer er intensief gefreesd moet worden rekenen wij €10,- voor het frezen. Vaak doen wij drie behandeling in een tijdsbestek van 4 tot 7 weken. Bij ernstige besmetting kan een vierde behandeling noodzakelijk zijn.

Afspraak maken voor het behandelen van kalknagels in Nijmegen

Wilt u graag een afspraak maken om te kijken het kalknagels laseren in Nijmegen iets voor u is? Neem gerust contact met ons op via 06 17 666 808 of marion@shaveles.nl. Het kan zijn dat wij in behandeling zijn en daardoor de telefoon niet gelijk kunnen beantwoorden. Spreek gerust een bericht in, waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.